Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
sebus doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
sebus
Advanced Member
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Other Information
Country:: No Information
Statistics
Joined: 2-April 07
Profile Views: 28*
Last Seen: 7th November 2007 - 11:21 AM
Local Time: Nov 12 2007, 07:22 AM
33 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Send Message
Contact Private
* Profile views updated each hour

sebus

Members

***


Topics
Posts
Files E2T
Comments
Friends
My Content
4 Sep 2007
I used to use Winbuilder created VistaPE with Ghost32 11.01 for ages for ghost imageing (peeer-to-peer, multicast, unicast)

Suddenly I can NOT do any of the above, but only image-to/from-disk or disk-to/from-image

I really do not think that anything was changed when created the image that I am now using

Anybody else seen the problem with Winbuilder created ISO?

Seb
6 Aug 2007
I use VistaPE created iso on Workstation 6 & it works as expected, but the same iso (or even written physical CD) when used in Vmware ESX server does not give access to CD part (so no menu loaded & no access to Programs)

Anybody any idea how to fix it?

Seb
21 Jul 2007
That might come handy sometimes
Anybody knows if it is possible to add to VistaPE?

sebus
9 Jul 2007
Read Topic
ISO creation fails due to CAPITAL LETTERS
Winbuilder 070 & VistaPE-beta
Exacly same setup like few weeks ago. Then it was all working OK, today ISO creation failed

Turned out that for whatever reason files in \Target\boot were created with CAPITAL LETTERS ie. BOOT.SDI

Renaming them to lowercase ie boot.sdi made the creation of ISO running again OK

No idea what made the change
Anybody else noticed this?

Thanks

sebus
24 Jun 2007
Read Topic
16-bit subsystem
I want to use wbat.com on VistaPE, but it does require 16-bit subsystem
As it stands now (using beta of VistaPE project) wbat.com does not work correctly

Anybody has a solution to it?

h**p://home.mnet-online.de/horst.muc/ui.htm

Thanks

sebus
Last Visitors


15 Oct 2007 - 22:07

Comments
Other users have left no comments for sebus.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2007 - 07:22 AM

MKPortal ©2003-2006 mkportal.it

IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here