IPB

 
 
> VistaPE and PointSec, Encounter problem and need advise
 
 PJW
post Jan 21 2009, 10:42 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 8
Joined: 11-September 08
Member No.: 18,077


China


the current VistaPE works OK. Now the plan is to use PointSec to secure harddisk. then Problem comes:

1. Build a new VistaPE image CD on the PointSec server or client included the pointsec Driver (prot_2k.sys) but FAILED to recognize the local harddisk after VistaPE was load.

2. the method two is use the image above i successfully make the VistaPE dual-boot with Vista, both OS exist on C:\, however, when VistaPE load finished, still FAILED to recognized local disk C:\

Does anyone have some idea? Thanks

(the file prot_2k.sys is encough to make it done? or I need to import more files/registry?)
Go to the top of the page
 
 
 cps
post Jan 28 2009, 04:21 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 1
Joined: 28-January 09
Member No.: 22,641


United States


Doesn't that defeat the purpose of PointSec?
Go to the top of the page
 
 
 PJW
post Jan 29 2009, 04:35 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 8
Joined: 11-September 08
Member No.: 18,077


China


I am in HOliday, jus add one short comments here. Actually it doesnot defeat purpose of the pointsec, it still need user name and password, only the authentication person can access it.

This topic is closed since the alternative soluction works. Thanks again.
Go to the top of the page
 
 
 
 

 
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

>

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No new Posts Topic has attachments VistaPE 12 and Virtual PC Additions, Works 100% (minus sound)
15 madhopsman 427 Today, 08:27 AM
Last post by: TheHive
No New Posts Topic has attachments VistaPE - WIMCaptureImage ErrorCode 2
Finalizando VistaPE (MapNetwork Drive.exe)
0 Paulo Figueiredo 18 Yesterday, 10:19 PM
Last post by: Paulo Figueiredo
No new Posts Topic has attachments VistaPE and Wireless - Update - 3/5
Work in progress with screenshots
49 TheFro 9,585 Yesterday, 12:10 AM
Last post by: marpszon
No new Posts Topic has attachments VistaPE 12 RC1 out
please test and report here, thanks
131 ctmag 7,835 24th January 2009 - 08:30 PM
Last post by: JonF
No New Posts VistaPE using Windows 7 as source
6 kukubau 974 22nd January 2009 - 05:07 PM
Last post by: Holger


 
menu_build_menu( "topicreferrals", new Array( img_item + " http://boot-land.net/foru...s/wb_server.php   12 clicks", img_item + " http://boot-land.net/foru...s/wb_server.php   2 clicks" ) );

RSS "Boot-Land.net", "WinBuilder" Lo-Fi Version Time is now: 31st January 2009 - 08:38 PM