Hello dear guest!

Boot Land is a community driven pc software site established since 2006 and focused on recovery/backup boot disks, research of Microsoft Windows 2000/XP/2003/Vista/7 install/deployment/lease/antivirus/antispam tools, customizing Microsoft Windows PE administration systems and even learning how to recover computer data from disaster situations!

How about joining our boot disk community? So do it. Life's short!

  - You get free access to our newsletter with all the interesting buzz about boot disks
  - We share publicity revenue with everyone who wishes to participate at the forums
  - Publicity is never, never, never displayed to members (along with many other cool things)
http://boot-land.net/register


ninjabilly

Members

Joined: 11-June 10
Profile Views: 23*
Last Seen: Yesterday, 03:10 AM
Local Time: Jun 22 2010, 07:13 AM 9 posts (0.81 per day)

ninjabilly doesn't have a personal statement currently.

Profile
Personal Photo
Personal Info
Contact Information

 

ninjabilly
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Send Message
Contact Send an Email

Topics
Posts
About Me
Files E2T
Comments
Friends
My Content
11 Jun 2010
Read Topic
Load ISO with MEMDISK using HTTP not TFTP
My setup was to boot WinPE, using memdisk to load the .iso of the winpe build, this worked flawlessly using tftp, but was pretty slow and took ages to load. I was browsing the inteweb when i came up upon this forum where is saw a post of someone using http to server the iso to memdisk. I hastily setup a webserver and setup the commands to direct memdisk to the iso on the web server, but to my disappointment it only gave me the error memdisk cannot locate the ramdisk file. Below i will post my setup and the current configs

The Tftp server, Webserver, and Samba server are hosted on a freenas box

The DHCP is my dd-wrt router with "dhcp-boot=pxelinux.0,,192.168.5.116" in the additional dnsmasq options.

Default config

DEFAULT menu.c32
TIMEOUT 300
ALLOWOPTIONS 0
PROMPT 0

MENU TITLE PXE Boot System

LABEL WinPE
MENU LABEL ^WinPE
KERNEL memdisk
APPEND iso initrd=http://192.168.5.116/images/winpe.iso

LABEL Parted_Magic
MENU LABEL ^Parted Magic
KERNEL memdisk
APPEND iso initrd=http://192.168.5.116/images/pmagic-4.10.iso

I checked the paths for the web-server and they are correct, the filenames are correct i just don't know whats wrong.






if i need to give you more info please tell me


Extras
Options
Options
Interests
No Information
Other Information
Country:: United States
Last Visitors


18 Jun 2010 - 3:06
Comments
Other users have left no comments for ninjabilly.
Friends
There are no friends to display.
* Profile views updated each hour