Hello dear guest!

Boot Land is a community driven pc software site established since 2006 and focused on recovery/backup boot disks, research of Microsoft Windows 2000/XP/2003/Vista/7 install/deployment/lease/antivirus/antispam tools, customizing Microsoft Windows PE administration systems and even learning how to recover computer data from disaster situations!

How about joining our boot disk community? So do it. Life's short!

  - You get free access to our newsletter with all the interesting buzz about boot disks
  - We share publicity revenue with everyone who wishes to participate at the forums
  - Publicity is never, never, never displayed to members (along with many other cool things)
http://boot-land.net/register


 
Reply to this topic
 server misconfiguration
post Jul 20 2009, 08:06 PM
Post #1
MedEvil
Platinum Member   ******
Group: .script developer

  Joined: 29-December 06
Posts: 5,146
Thank(s): 145


Our server seems to be slightly misconfigured.
www.boot-land.net and www.winbuilder.net don't get me anywhere. Using both adresses without the www works mostly but did also hang today most of the time.
Using a fully path that leads directly to a page, without any redirecting, always works.

cheers.gif


--------------------
NaughtyPE - The Multimedia PE!
Requirements: WinBuilder080, XPSP2/W2k3SP1 source, Pentium CPU, 128MB RAM (256MB to use video players)


+Quote Post
post Jul 20 2009, 08:47 PM
Post #2
Nuno Brito
Platinum Member   ******
Group: .script developer

  Joined: 13-July 06 From: Pittsburgh

Posts: 8,418
Thank(s): 421


Portugal


Perhaps this was a temporary issue with the server DNS?

Or perhaps localized to Germany ISP's?

http://www.winbuilder.net is not configured but http://www.boot-land.net should work.

Here in Portugal (mainland Europe) is working correctly.

cheers.gif


--------------------


Join us at the Virus removal forums!
+Quote Post
post Jul 20 2009, 09:03 PM
Post #3
MedEvil
Platinum Member   ******
Group: .script developer

  Joined: 29-December 06
Posts: 5,146
Thank(s): 145


The problem was not that the server was not found, but that the redirecting didn't work and one got stuck on an empty page.
But if things are working now maybe it was only a temporarly glitch.

cheers.gif


--------------------
NaughtyPE - The Multimedia PE!
Requirements: WinBuilder080, XPSP2/W2k3SP1 source, Pentium CPU, 128MB RAM (256MB to use video players)
+Quote Post

Reply to this topic
2 User(s) are reading this topic ()



Collapse

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No new Server maintenance
25 Nuno Brito 2,799 9th June 2010 - 10:12 PM
Last post by: damian666
No new Topic has attachmentsServer Troubles again?
Are the bots back?
39 MedEvil 3,227 26th August 2009 - 11:24 AM
Last post by: psc
No New Posts server 2k8 and vista on a single dvd
server 2k8 and vista
4 sayyed 1,447 10th June 2009 - 10:03 AM
Last post by: sayyed
No new Topic has attachmentsServer Transfer
33 psc 4,027 23rd December 2008 - 10:54 PM
Last post by: Nuno Brito
No New Posts Server offline today!
0 Nuno Brito 857 11th December 2008 - 03:41 PM
Last post by: Nuno Brito







  
Display Mode: Standard · Switch to: Linear+ · Switch to: Outline

Track this topic · Email this topic · Print this topic · Subscribe to this forum