IPB

There is 6 page(s) Previous Page Page : 1 2 Page : 3 Page : 4 Next page Go to last page  
 
> New VPELDR.exe - testers wanted
 
 ctmag
post Jan 27 2009, 06:22 AM
Post #11


Silver Member
****

Group: .script developer
Posts: 678
Joined: 19-May 08
Member No.: 15,320


Germany


well, i have no idea why the startmenu was affected, but i will look into that...very strange...

regardinge the driver loading...as i mentioned, i removed all driver loading stuff and i want to add it again in a seperate program that will be called from vpeldr

to all who lost network support: did you add extra drivers to your pe to get network support? If so, how did you add them? They should work when adding them with peimg when you use this script http://www.boot-land.net/forums/index.php?showtopic=6437

please tell me if this helps.
Go to the top of the page
 
 
 ctmag
post Jan 27 2009, 06:27 AM
Post #12


Silver Member
****

Group: .script developer
Posts: 678
Joined: 19-May 08
Member No.: 15,320


Germany


the startmenu issues should be fixed in new version, see first post...
Go to the top of the page
 
 
 ctmag
post Jan 27 2009, 07:40 AM
Post #13


Silver Member
****

Group: .script developer
Posts: 678
Joined: 19-May 08
Member No.: 15,320


Germany


current information from nightman (he mailed me today) makes me think that it might be better to stop here (you can still use the version above) and wait for his new developments...i don't want to do my work twice:-=)

But please still report any issues and if it works well for you, and remember that drivers you added to you build will only be used if the were integrated by peimg. normal driver files will not (yet) be used...
Go to the top of the page
 
 
 Xiaogudong
post Jan 27 2009, 08:17 AM
Post #14





Group: Members
Posts: 1
Joined: 13-January 09
Member No.: 22,161


China


http://bbs.wuyou.com/forumdisplay.php?fid=39&page=1
this is a chinese Forums about WinPE. and use a file named PECMD.exe!
pecmd.exe PK vpeldr.exe?

pecmd.exe
http://fdc-fs-006.xun6.com/file/download/C...2.1028.278F.rar
Go to the top of the page
 
 
 ctmag
post Jan 27 2009, 08:37 AM
Post #15


Silver Member
****

Group: .script developer
Posts: 678
Joined: 19-May 08
Member No.: 15,320


Germany


intresting...never saw it before...it is something completely differen..will take a look...
Go to the top of the page
 
 
 risolutore
post Jan 27 2009, 02:34 PM
Post #16


Frequent Member
***

Group: Advanced user
Posts: 178
Joined: 4-January 08
Member No.: 12,583


Italy


- start menu issue
- I used with runOnceex plugin and the screen settings getting changed twice
- good idea to separate hw detection (so we could start) Ghosting pc qithout waiting the full hardware detection.
- I wold like to get a verbose output from each operation done by the loader.. something similar to linux

[getting disk size geometry...........OK]
[getting list of mopunted partition ..OK]
[setting screen resolution............OK]
Go to the top of the page
 
 
 ctmag
post Jan 27 2009, 05:13 PM
Post #17


Silver Member
****

Group: .script developer
Posts: 678
Joined: 19-May 08
Member No.: 15,320


Germany


is the startmenu issue still in the current version? or did you try the first version?
Go to the top of the page
 
 
 risolutore
post Jan 27 2009, 05:30 PM
Post #18


Frequent Member
***

Group: Advanced user
Posts: 178
Joined: 4-January 08
Member No.: 12,583


Italy


ooops first ver sorry (IMG:../forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page
 
 
 PaPeuser
post Jan 28 2009, 09:44 AM
Post #19


Frequent Member
***

Group: Advanced user
Posts: 106
Joined: 31-August 08
From: Earth USA Pa.
Member No.: 17,811


United States


Well after not being able to insert Peloader files in Vista (RC1) as pictured in post 3
I noticed version of VistaPE picture in post 3 is VistaPE core v12 (beta3) ??????

And just want to point out that I can NOT do that with version VistaPE (RC1) WB [075 beta 5K]

It gives me a zipped system32.7z file in picture 2 and when I click on it
It opens another window. I cant not remove or add files in Winbuilder

Well after trying different ways to do this I crashed 3 tests build WB folders

I would think that to test anything we should all be on same version!!!
(IMG:../forums/style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:../forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page
 
 
 ctmag
post Jan 28 2009, 10:26 AM
Post #20


Silver Member
****

Group: .script developer
Posts: 678
Joined: 19-May 08
Member No.: 15,320


Germany


you are right...

unpack the system32.7z to the script folfer (right click the file and select unpack to script folder)

the use 7zip to unpack the files from system.7z and then replace the vpeldr.exe... repack to a new system.7z and then go pack to WB. delete the system.7z from the script and then add the new one you just created...
Go to the top of the page
 
 
 
 

There is 6 page(s) Previous Page Page : 1 2 Page : 3 Page : 4 Next page Go to last page 
 
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

>

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No new Posts Pinned: Topic has attachments Newcomer's Tutorial - LiveXP with Optional BootSDI!
Bug reports and troubleshooting thread
221 doveman 10,107 Yesterday, 04:38 PM
Last post by: amalux
No New Posts New guy
Checking things out
4 Laird 68 28th January 2009 - 08:57 AM
Last post by: jaclaz
No New Posts Newish CD/ISO/whatever format and Virtual disk
Mounting files as filesystem objects
3 jaclaz 380 27th January 2009 - 10:24 PM
Last post by: Galapo
No New Posts Newsletter, 25th of January!
0 Nuno Brito 53 25th January 2009 - 06:40 PM
Last post by: Nuno Brito
No new Posts Topic has attachments New Beta Script for VistaPE
Feature of Windows Vista
42 ludovici 1,964 25th January 2009 - 01:51 AM
Last post by: PaPeuser


 
menu_build_menu( "topicreferrals", new Array( img_item + "   12 clicks", img_item + " http://boot-land.net/foru...s/wb_server.php   8 clicks" ) );

RSS "Boot-Land.net", "WinBuilder" Lo-Fi Version Time is now: 31st January 2009 - 08:39 PM