IPB

 
 
> WinBuilder extreme slow download, Trying to get VistaPE - need hours for 1 file to get
 
 :: tripeX ::
post Jan 19 2009, 05:06 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 3
Joined: 19-January 09
Member No.: 22,404


Germany


Hello,

I try to get VistaPE with WinBuilder 075 Beta5j and it needs hours to get just 1 file, most of the files didn't get downloaded correctly (WimUtil is only 100kb instead of 494 kb and such things.)

Tried to use another DNS server, no solution, tried on another computer, no solution, tried another provider (Maybe routing problems with my provider.) no solution.

It drives me crazy. v11 got downloaded smoothly, and now v12 it is like a turtle on valium.

Any ideas or solutions for this or is it a major problem?
Go to the top of the page
 
 
 Nuno Brito
post Jan 19 2009, 05:10 PM
Post #2


Platinum Member
******

Group: .script developer
Posts: 6,903
Joined: 13-July 06
From: Azores
Member No.: 1


Portugal


Try wb 075 beta 6, I've been using it without any issues.

http://winbuilder.net/download.php?list.4

It might be a temporary issue due to the high number of users during the daytime.

Let's hope this solved things up.

(IMG:../forums/style_emoticons/default/cheers.gif)
Go to the top of the page
 
 
 :: tripeX ::
post Jan 19 2009, 05:20 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 3
Joined: 19-January 09
Member No.: 22,404


Germany


Ok, tried Beta6 now, and 7z.dll is loading for 5 Minutes now, without 1 byte loaded. Think it is the time of the day, maybe, maybe not, we will see, I'll try to get it running this night. Maybe I have better luck.

Thanks for the fast response.

(IMG:../forums/style_emoticons/default/worship.gif)

UPDATE: Some hours later: Some files work now, but files over 900 kbyte size do not work, ie AVZ with 5 MB doesn't work for example. Will try it again later.

UPDATE2: 08:35 GMT+1, still slow as hell and not all files downloadable. I tried for 24 hours now and it is frustrating, will try it in some hours again.
Go to the top of the page
 
 
 :: tripeX ::
post Jan 20 2009, 11:18 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 3
Joined: 19-January 09
Member No.: 22,404


Germany


4 hours later: same problem since around 30 hours now. Won't give up (IMG:../forums/style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
 
 ctmag
post Jan 20 2009, 11:46 AM
Post #5


Silver Member
****

Group: .script developer
Posts: 678
Joined: 19-May 08
Member No.: 15,320


Germany


i think someone posted an url with the complete package just after it cam out (RC1) ...look in the vista pe forum...
Go to the top of the page
 
 
 
 

 
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

>

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No new Posts Topic has attachments WinBuilder 076
The new generation of stable editions
94 Nuno Brito 5,410 Yesterday, 07:54 PM
Last post by: JonF
No New Posts Winbuilder 076, VistaPE & Acronis True Image 11
Licence key being corrupted
1 lamarkii 113 5th February 2009 - 06:13 PM
Last post by: psc
No new Posts Topic has attachments WinBuilder 075 - beta testing
beta 6 - Proxy working, the best script engine EVER!
727 Nuno Brito 46,770 31st January 2009 - 10:32 PM
Last post by: psc
No New Posts Pinned: WinBuilder 075 beta
Release notes
6 psc 3,811 15th January 2009 - 03:19 PM
Last post by: psc
No New Posts Topic has attachments WinBuilder-Script zum Integrieren von Knoppicillin in VistaPE
1 steidlmick 418 6th January 2009 - 11:58 AM
Last post by: ctmag


 
menu_build_menu( "topicreferrals", new Array( img_item + " http://boot-land.net/foru...s/wb_server.php   4 clicks", img_item + " http://boot-land.net/foru...s/wb_server.php   2 clicks" ) );

RSS "Boot-Land.net", "WinBuilder" Lo-Fi Version Time is now: 7th February 2009 - 03:54 AM