IPB

 
 
> need help getting some things working., sound in Winbuilder 074 build 11
 
 amb7247
post Jan 17 2009, 04:36 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 6
Joined: 9-November 08
Member No.: 20,297


United States


I have downloaded the driverforge sound pack. Here is the INI file.

[AutoInstall]
Automatic_Install=N
Silent_Install=N
Sleep_at_Start=1

[Drivers]
Compressed_Driver_Location=None
Uncompressed_Driver_Location=%CDDrive%\Programs\DriverForge_y_Sound_A_DPS\DP_Sound_A_wnt5_x86-32_805

[Settings]
Delete_Uncompressed_Drivers=N
Restart_Machine=N
Show_Device_Manager=N
Driver_Signing_Policy_Pre=IgnoreUser
Driver_Signing_Policy_Post=Warn
Check_For_Wizard_Title=Found New Hardware Wizard

[Scripts]
Pre_Script=N
Pre_Script_File=
Pre_Script_Show=
Pre_Script_Wait=
Pre_Script_Switches=
Post_Script=N
Post_Script_File=
Post_Script_Show=
Post_Script_Wait=
Post_Script_Switches=

When I hit start it says ERROR! There are no drivers at the location specified. They are there since in the INI file it is clearly pointing straight to it. The network functio in Winbuilder 074 lauches wpeinit.exe and the entwork automatically starts. The spelling path....all is correct. I just don't understand why it doesn't start. I tried using Winbuilder 075 12 RC1 and the network never starts automatically which is why i user 074. If I can get driverforge working correctly maybe I can finally get sound working.

Any ideas? I'm all eyes. I'm typing this while in VistaPE now. Inside IE.
Go to the top of the page
 
 
 amalux
post Jan 17 2009, 04:56 AM
Post #2


bug-catcher
*****

Group: Tutorial Writer
Posts: 1,138
Joined: 1-February 07
From: California
Member No.: 2,966


United States


Welcome (IMG:../forums/style_emoticons/default/smile.gif)

DriverPacks are compressed
Go to the top of the page
 
 
 amb7247
post Jan 17 2009, 05:29 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 6
Joined: 9-November 08
Member No.: 20,297


United States


so are you saying even though I uncompressed the 7z file and pointed the uncompressed path to it wont work if I only choose compressed and not uncompress it myself?
Go to the top of the page
 
 
 amb7247
post Jan 17 2009, 05:34 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 6
Joined: 9-November 08
Member No.: 20,297


United States


Also where do I get DriverImportPe. I noticed it said I must have it installed to use it. I think this may be the missing piece.
Go to the top of the page
 
 
 amalux
post Jan 17 2009, 06:10 AM
Post #5


bug-catcher
*****

Group: Tutorial Writer
Posts: 1,138
Joined: 1-February 07
From: California
Member No.: 2,966


United States


QUOTE (amb7247 @ Jan 16 2009, 09:29 PM) *
so are you saying even though I uncompressed the 7z file and pointed the uncompressed path to it wont work if I only choose compressed and not uncompress it myself?

You're pointing to 'DP_Sound_A_wnt5_x86-32_805', that's the name of the .7z (compressed) file. If you created your own folder with this name and extracted files to it, that won't work. Just point to the compressed DP files; the DP file naming structure is important and should be left as is to work properly.

--
QUOTE
Also where do I get DriverImportPe. I noticed it said I must have it installed to use it. I think this may be the missing piece.

In VistaPE? I don't know about DriverImportPe in VistaPE (should work but I've never tested), I only use this program in LiveXP but the script is available here for you to test (IMG:../forums/style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
 
 
 

 
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

>

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts Some Questions that i need to know.
Please Help me
9 mancer 126 29th January 2009 - 09:21 AM
Last post by: Lancelot
No New Posts Need help with VDK, IMDISK, FileDisk, etc.
trying to mount dd image in WinXP
5 a232 598 23rd January 2009 - 02:14 PM
Last post by: jaclaz
No New Posts Help! LiveXP unbootable in USB.
13 mancer 420 20th January 2009 - 07:39 AM
Last post by: jaclaz
No New Posts help
help me
0 angs 35 18th January 2009 - 01:53 PM
Last post by: angs
No New Posts Topic has attachments Need help on Java Support
Cannot get Java working with latest WinBuilder 075 * VistaPE 12 RC1
8 pengyimin 258 15th January 2009 - 10:00 AM
Last post by: pengyimin


 
menu_build_menu( "topicreferrals", new Array( img_item + "   2 clicks", img_item + " http://boot-land.net/foru...s/wb_server.php   2 clicks" ) );

RSS "Boot-Land.net", "WinBuilder" Lo-Fi Version Time is now: 31st January 2009 - 08:38 PM