IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Recommended
BootDisk.com

Active Users

 
Reply to this topicStart new topic
"Lock Workstation after x minutes"?
DaveXP
post Oct 20 2008, 10:40 PM
Post #1


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 47
Thank(s): 3
Joined: 11-October 08
Member No.: 19,191


United States


Is there a script that enables this functionality in LiveXP? I believe the "shell security" script only protects the login part?

Cheers,
Dave
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Galapo
post Oct 20 2008, 10:56 PM
Post #2


Advanced Member
***

Group: .script developer
Posts: 1,911
Thank(s): 106
Joined: 16-July 06
From: Sydney
Member No.: 11


Australia


You could add a screen saver and then set a password.

Regards,
galapo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DaveXP
post Yesterday, 10:11 AM
Post #3


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 47
Thank(s): 3
Joined: 11-October 08
Member No.: 19,191


United States


How do I set a password? I tried different things (shell security, downloaded screen saver "set password on resume" etc). Couldn't figure it out unfortunately.

Cheers,
Dave
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Galapo
post Yesterday, 10:42 PM
Post #4


Advanced Member
***

Group: .script developer
Posts: 1,911
Thank(s): 106
Joined: 16-July 06
From: Sydney
Member No.: 11


Australia


As far as I am aware, you are unable to set a screensaver password at build-time.

Regards,
Galapo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DaveXP
post Today, 12:23 AM
Post #5


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 47
Thank(s): 3
Joined: 11-October 08
Member No.: 19,191


United States


Yes, that's correct. But how would I set it at run-time? Tried a couple of things, but couldn't figure it out.

Cheers,
Dave
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Galapo
post Today, 01:52 AM
Post #6


Advanced Member
***

Group: .script developer
Posts: 1,911
Thank(s): 106
Joined: 16-July 06
From: Sydney
Member No.: 11


Australia


I hadn't tested sceensavers until now. Seems like a password cannot be set. You'll have to use another "lockdown" application. AutoIt forums should have something I'd imagine.

Regards,
Galapo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
« Next Oldest · nativeEx & LiveXP · Next Newest »
 

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Display Mode: Standard · Switch to: Linear+ · Switch to: Outline

Track this topic · Email this topic · Print this topic · Subscribe to this forum

RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd October 2008 - 10:07 AM

W3C XHTML • © 2008 Boot Land • All rights reserved • W3C CSS