IPB

There is 17 page(s) Previous Page Page : 1 Page : 2 3 Page : 4 Page : 5 Next page Go to last page  
 
Rating 5 V
> VistaPE v.11 Final!, 01.01.2008
 
 MedEvil
post Jan 4 2008, 12:20 PM
Post #21


Platinum Member
******

Group: .script developer
Posts: 3,205
Joined: 29-December 06
Member No.: 2,192



Have unfortunately some issues to report too.

- Network is again not working. Anyone else having this issue?
- WimMaster.script contains hardcoded paths or detects nonsense.
(It looks for WAIK @C:\Programme\Windows AIK, C:\Program Files\Windows AIK, C:\Program Files (86)\Windows AIK - While i specified in Build\0-PreConfig WAIK to be at D:\Windows AIK) (IMG:../forums/style_emoticons/default/confused1.gif)
- BSExplorer shows strangly the opera desktop icon only when litestep is run first as shell? (IMG:../forums/style_emoticons/default/confused1.gif)

(IMG:../forums/style_emoticons/default/cheers.gif)
Go to the top of the page
 
 
 phox
post Jan 4 2008, 01:01 PM
Post #22


Silver Member
****

Group: .script developer
Posts: 803
Joined: 8-August 06
Member No.: 134



QUOTE (phox @ Jan 4 2008, 07:01 AM) *
Not version 11 nor version 12 are working in VirtualBox testing!?


It seams that problem is not in new ExplorerV script,
as it works fine with Vista10.

Attached Image


In Vista11, not a single Internet Explorer version is working!?
Go to the top of the page
 
 
 Max_Real Qnx
post Jan 4 2008, 08:16 PM
Post #23


Frequent Member
***

Group: .script developer
Posts: 480
Joined: 2-January 07
From: Istanbul
Member No.: 2,252


Turkiye


Hi (IMG:../forums/style_emoticons/default/smile.gif)

I don't see internet explorer shourtcut on desktop (IMG:../forums/style_emoticons/default/confused1.gif)

Good luck (IMG:../forums/style_emoticons/default/cheers.gif)
Go to the top of the page
 
 
 risolutore
post Jan 4 2008, 09:25 PM
Post #24


Frequent Member
***

Group: Advanced user
Posts: 178
Joined: 4-January 08
Member No.: 12,583


Italy


I am a newbie in this VistaPe word. I know very little about it but I have some problems. I started in those days to use WB 0.74 and VistaPE11 multiboot beta and I never had success :-((
first the winload problem then missing explorer then keyboard issue and I restarted downloading all thinghs for a clean start. I use Vista and installed WaiK.

last log is 3 errors occured!
FileCopy - Failed to copy [%BaseDir%\Temp\VistaPE\BootWimSrc\Windows\Fonts\*.*] to: [%BaseDir%\Target\VistaPE\Windows\Fonts] FileCopy - Failed to copy [%BaseDir%\Temp\VistaPE\BootWimSrc\Windows\System32\*.nls] to: [%BaseDir%\Target\VistaPE\Windows\System32] FileCopy - Failed to copy [%BaseDir%\Temp\VistaPE\BootWimSrc\Windows\System32\kbd*.dll] to: [%BaseDir%\Target\VistaPE\Windows\System32]

Go to the top of the page
 
 
 phox
post Jan 5 2008, 05:40 AM
Post #25


Silver Member
****

Group: .script developer
Posts: 803
Joined: 8-August 06
Member No.: 134



QUOTE (Max_Real Qnx @ Jan 4 2008, 07:16 PM) *


Select "enable Internet Explorer" on ExplorerV.script and you will!
Go to the top of the page
 
 
 Myote
post Jan 5 2008, 05:22 PM
Post #26


Newbie
*

Group: Members
Posts: 20
Joined: 4-May 07
Member No.: 6,596


France


QUOTE (Myote @ Jan 3 2008, 07:47 PM) *
It's not only the script MapNetdrive, right click on icon-desktop Computer and Map network drive, do the same, nothing (no popup windows). In VistaPE11-Beta it was good.

PenetCfg works like a charm.

Regards


Resolv, Bypass. It was the new explorer.script which cause pb. I replace with the one that I used before, the last 2aCD explorer script, and all is perfect. My net is plenty fonctionnal, and I can Map Network Drive by the System.

Regards

(IMG:http://img181.imageshack.us/img181/9869/myvistapenj2.th.jpg)
Go to the top of the page
 
 
 JonF
post Jan 6 2008, 02:19 PM
Post #27


Silver Member
****

Group: .script developer
Posts: 563
Joined: 7-January 07
From: Boston, MA
Member No.: 2,319


United States


Network support is not working in v11 in Virtual PC 2007. I know this happened in an earlier version but I have no idea what you did to fix it.
Go to the top of the page
 
 
 Myote
post Jan 7 2008, 08:49 AM
Post #28


Newbie
*

Group: Members
Posts: 20
Joined: 4-May 07
Member No.: 6,596


France


QUOTE (JonF @ Jan 6 2008, 03:19 PM) *
Network support is not working in v11 in Virtual PC 2007. I know this happened in an earlier version but I have no idea what you did to fix it.


My last build works in real, in VMWare, but no net too in VPC. Some common Network card are not recognize, like Intel Pro/1000 MT.

Go to the top of the page
 
 
 Arvy
post Jan 7 2008, 04:25 PM
Post #29


Frequent Member
***

Group: Developer
Posts: 322
Joined: 4-January 08
From: Canada, Parry Sound
Member No.: 12,578


Canada


QUOTE (Myote @ Jan 7 2008, 03:49 AM) *
My last build works in real, in VMWare, but no net too in VPC. Some common Network card are not recognize, like Intel Pro/1000 MT.


As mentioned in my post under the VistaPE Drivers topic, it appears that at least some drivers that are included in the drivers-lan.script package just do not work under Vista. In my own case, the included yk51x86.inf file for Marvell's Yukon Miniport Driver clearly specifies that it's NDIS5.1 for Windows XP and Server 2003 and, therefore, clearly not intended for use under Vista(PE).

Adding my own NDIS6.0 yk60x86.sys driver installation script solved that controller recognition problem. However, like phox and Max_Real Qnx, I cannot seem to get IE7 to work even when I check the Enable Internet Explorer box in the 3-explorerv.script. FireFox and Opera both work fine, but IE7 just sits there displaying a blank page and "connecting..." forever.

P.S.: The IE7 icon does show up on my desktop, but only when I select "Classic" option in the properties popup for the explorer menu taskbar.
Go to the top of the page
 
 
 risolutore
post Jan 7 2008, 07:46 PM
Post #30


Frequent Member
***

Group: Advanced user
Posts: 178
Joined: 4-January 08
Member No.: 12,583


Italy


Today I rebuid and I got a Winfltr.sys error upon booting...but no error on creating the ISO!! Why? Is possible to have an option in the script in order to add license information of software without having to install them on the main system? It's possible o have un updated tweaks Script with the option to select individually such as add arrow key..disable low space waring..add send to...
Go to the top of the page
 
 
 
 

There is 17 page(s) Previous Page Page : 1 Page : 2 3 Page : 4 Page : 5 Next page Go to last page 
 
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

>

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No new Posts Topic has attachments VistaPE 12 and Virtual PC Additions, Works 100% (minus sound)
15 madhopsman 426 Today, 08:27 AM
Last post by: TheHive
No New Posts Topic has attachments VistaPE - WIMCaptureImage ErrorCode 2
Finalizando VistaPE (MapNetwork Drive.exe)
0 Paulo Figueiredo 18 Yesterday, 10:19 PM
Last post by: Paulo Figueiredo
No new Posts Topic has attachments VistaPE and Wireless - Update - 3/5
Work in progress with screenshots
49 TheFro 9,579 Yesterday, 12:10 AM
Last post by: marpszon
No New Posts VistaPE and PointSec
Encounter problem and need advise
2 PJW 112 29th January 2009 - 04:35 AM
Last post by: PJW
No new Posts Topic has attachments VistaPE 12 RC1 out
please test and report here, thanks
131 ctmag 7,829 24th January 2009 - 08:30 PM
Last post by: JonF


 
menu_build_menu( "topicreferrals", new Array( img_item + " explorerv.7z   18 clicks", img_item + " 3-explorerv.script   8 clicks", img_item + " site:www.boot-land.net ...et explorerv.7z   5 clicks", img_item + " explorerv.7z   4 clicks", img_item + " vistape11-base.rar   4 clicks", img_item + " vistape 11   4 clicks", img_item + " imdiskrd.exe   3 clicks", img_item + " vista pe multiboot v.11   2 clicks", img_item + " firefox for vista pe   2 clicks", img_item + " vistape setacl   2 clicks", img_item + " vistape ipconfig   2 clicks", img_item + " explorerv.7z vistape   2 clicks", img_item + " vistape.cfg   2 clicks", img_item + " vistape acronis 11   2 clicks", img_item + " virtualbox oledlg.dll   2 clicks", img_item + " download vistape v.11   2 clicks", img_item + " vistape 11 final!   2 clicks", img_item + " what is ppshlext.exe   1 clicks", img_item + " trueimage 11 vistape   1 clicks", img_item + " http://s.luna.tv/search.a...gl=jp&hl=ja   1 clicks", img_item + " how is vistape.cfg created   1 clicks", img_item + " vistape usb mouse   1 clicks", img_item + " a43 script for vistape   1 clicks", img_item + " acronis trueimage 11 vi... vistape script   1 clicks", img_item + " xpe shell for vistape   1 clicks", img_item + " http://bootland.pt.vu/   1 clicks", img_item + " site:www.boot-land.net... explorer shell   1 clicks", img_item + " control panel empty vistape   1 clicks", img_item + " associate file vistape script   1 clicks", img_item + " intel pro 1000 vistape   1 clicks", img_item + " http://cc.msnscache.com/c...a971be,c3f059b5   1 clicks", img_item + " vistape device reload   1 clicks", img_item + " vistape loading   1 clicks", img_item + " +34 kb +iso +winbuilder +problem   1 clicks", img_item + " explorerv.script   1 clicks", img_item + " avifil32 foxit   1 clicks", img_item + " vistape automatically u... use bsexplorer   1 clicks", img_item + " firefox vistape   1 clicks", img_item + " nativepe failed to write ini   1 clicks", img_item + " vistape mount networkdrive   1 clicks", img_item + " plorer desktop link my computer   1 clicks", img_item + " ape network card   1 clicks", img_item + " purge mft vista   1 clicks", img_item + " vistape dll.script   1 clicks", img_item + " http://s.luna.tv/search.a...tape11-base.rar   1 clicks", img_item + " add firefox to vistape   1 clicks", img_item + " dll.script vistape   1 clicks", img_item + " vistape11-base.rar   1 clicks", img_item + " vistape acronis true im...e image home 11   1 clicks", img_item + " propertreeexpandosizer   1 clicks", img_item + " internet explorer 7 vistape   1 clicks", img_item + " modifier start vistape   1 clicks", img_item + " map network drive vista pe   1 clicks", img_item + " full gui file manager f...er for vista pe   1 clicks", img_item + " vistape program not appearing   1 clicks", img_item + " firefox portable vistape   1 clicks", img_item + " add winre to vistape   1 clicks", img_item + " purge vista mft   1 clicks", img_item + " vistape 11   1 clicks", img_item + " ape.cfg   1 clicks" ) );

RSS "Boot-Land.net", "WinBuilder" Lo-Fi Version Time is now: 31st January 2009 - 08:29 PM