> Failed to find section
SlimShady
post Oct 10 2007, 03:09 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 8-October 07
Member No.: 11,135



Hi,

I'm new here. And I love this application.
There's just this error I don't understand.
Run - Failed to find section [ExpDiskPart] in file: [C:\Winbuilder\Projects\PicoXP\Apps\diskpartgui.script]

But it is there! I moved that section above and below [Process] with no change in result.
Could you check the script and give me advice? Thanks.

[attachment=3182:diskpartgui.script]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Digg this topic Add to my del.icio.us  
Start new topic
Replies (1 - 3)
psc
post Oct 10 2007, 03:28 PM
Post #2


Guru
***

Group: .script developer
Posts: 2,983
Joined: 14-July 06
From: Korschenbroich, Germany
Member No.: 3


Germany


QUOTE(SlimShady @ Oct 10 2007, 05:09 PM) *
Hi,

I'm new here. And I love this application.
There's just this error I don't understand.
Run - Failed to find section [ExpDiskPart] in file: [C:\Winbuilder\Projects\PicoXP\Apps\diskpartgui.script]

But it is there! I moved that section above and below [Process] with no change in result.
Could you check the script and give me advice? Thanks.

[attachment=3182:diskpartgui.script]

Hi SlimShady, welcome in our forum.

Your script is not recognized by WinBulder, because it does not have the entry
[Main]
Level=??
Currently you do not see this script in your project tree, right?
(I assume that you placed it in the folder (or subfolder of it) Apps. Then the level should be 5)

Additionally, if you want to execute the script during building the project, it must have the entry
[Main]
Selected=True

If necessary, do not worry to put more questions here.

There are never stupid questions, there only can be stupid answers.

Peter
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nuno Brito
post Oct 10 2007, 04:18 PM
Post #3


Advanced Member
***

Group: .script developer
Posts: 4,153
Joined: 13-July 06
From: Azores
Member No.: 1


Portugal


Welcome to the Forum SlimShady!

One more detail: I think picoXP doesn't support that script since it removes all GUI functions.

Console apps seem to work in most cases but GUI not.

(IMG:../forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SlimShady
post Oct 10 2007, 07:31 PM
Post #4


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 8-October 07
Member No.: 11,135



I got it working except the app won't run like Nuno said.
I'll try another project. Thanks for the help.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
« Next Oldest · Support and Bug reporting · Next Newest »
 

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts Total Commander script
1 drob 329 8th September 2007 - 03:35 PM
Last post by: Ove
No new Topic has attachmentsTODO list
Plans AND and Requests for next version
19 NightMan 3,196 19th July 2007 - 01:51 PM
Last post by: Max_Real Qnx
No New Posts Tools Folder
3 paraglider 633 21st June 2007 - 11:58 AM
Last post by: Nuno Brito
No New Posts Tools you may want to script
small browser and mailer
2 Alexei 872 16th October 2006 - 06:50 PM
Last post by: jaclaz
No New Posts Top Frames been hacked
Maybe it can be fixed easy?
5 gdogg 989 6th October 2006 - 05:01 PM
Last post by: beakmyn


 

Display Mode: Switch to: Standard · Linear+ · Switch to: Outline

Track this topic · Email this topic · Print this topic · Subscribe to this forum

- Lo-Fi Version Time is now: 12th October 2007 - 04:32 AM

MKPortal ©2003-2006 mkportal.it