Digg this topic Add to my del.icio.us Submit to SlashDot  
Reply to this topicStart new topic
> Modify resolution of VistaPE
Fat Man
post Sep 26 2007, 07:21 AM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 21-September 07
Member No.: 10,749


China


Dear all:

How to modify the resolution of Vista PE? when Vista PE is booted, the resolution is too low, feel very bad.

Thanks, On-line waiting your help! (IMG:../forums/style_emoticons/default/frusty.gif) (IMG:../forums/style_emoticons/default/frusty.gif) (IMG:../forums/style_emoticons/default/frusty.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
steelbone
post Sep 26 2007, 02:16 PM
Post #2


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 34
Joined: 6-September 07
Member No.: 10,485


Austria


Hi,

hm you can switch the resolution over peshell swapper. or you will change the shell&config script.
theres screen resolution scrollbox. but i've don't tested this. just try it @fat (IMG:../forums/style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fat Man
post Sep 27 2007, 02:51 AM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 21-September 07
Member No.: 10,749


China


QUOTE(steelbone @ Sep 26 2007, 10:16 PM) *
Hi,

hm you can switch the resolution over peshell swapper. or you will change the shell&config script.
theres screen resolution scrollbox. but i've don't tested this. just try it @fat (IMG:../forums/style_emoticons/default/wink.gif)


Thanks for your idea! steelbone.

I will have a try as you told. (IMG:../forums/style_emoticons/default/cheers.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nuno Brito
post Sep 27 2007, 10:25 AM
Post #4


Advanced Member
***

Group: .script developer
Posts: 4,153
Joined: 13-July 06
From: Azores
Member No.: 1


Portugal


Galapo has done a small tool to automatically set the resolution of the computer display which works very well, maybe you could send him a private message requesting a vistaPE version.

(IMG:../forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
« Next Oldest · VistaPE · Next Newest »
 

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No new Pinned: Topic has attachmentsVistaPE new site and new version
08.10.2007
31 NightMan 936 Yesterday, 06:44 PM
Last post by: psc
No New Posts Topic has attachmentsVistape Sharing Service ;)
Beta ;)
3 steelbone 213 5th October 2007 - 02:07 PM
Last post by: allanf
No New Posts Topic has attachmentsVistaPE - wallpaper
10 Piotr 1,128 25th September 2007 - 03:55 PM
Last post by: Bernhard
No New Posts VistaPE ?
8 h7se 609 20th September 2007 - 12:59 AM
Last post by: h7se
No New Posts VistaPE and Smart Card services.
working?
0 DanPye 163 18th September 2007 - 04:23 PM
Last post by: DanPye


 

Display Mode: Standard · Switch to: Linear+ · Switch to: Outline

Track this topic · Email this topic · Print this topic · Subscribe to this forum

- Lo-Fi Version Time is now: 12th October 2007 - 04:52 AM

MKPortal ©2003-2006 mkportal.it