Digg this topic Add to my del.icio.us Submit to SlashDot  
Reply to this topicStart new topic
> CamSnap V2.0
Brad G
post May 22 2007, 01:10 AM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 7
Joined: 19-May 07
From: Blackpool - UK
Member No.: 7,268


United Kingdom


this is the new version of camsnap which has yet to be released.

CamSnap 1.0 is on alot of sites and is proving to be quite popular.

Rebellious Productions
Taking pictures with your Webcam has never been easier. Thanks to camsnap, your camera is displayed on your screen, and you simply click take picture. It will then ask you where you would like to save the jpeg image and your done.

Version 2 additions:

a timer built in,
a picture preview displaying the last six images taken.

(IMG:http://www.newcreationrecords.co.uk/images/camsnap.jpg)

excuse me modellin it lol ... a face for radio (IMG:http://www.boot-land.net/forums/style_emoticons/default/dry.gif)


although i have tested this alot myself, im releasing this as Beta to you.... just with so many operating systems and webcams available i cant sit here and say it will work fine for everyone until a thousand or so have tried (IMG:http://www.boot-land.net/forums/style_emoticons/default/thumbsup.gif)

please let me know what you think of this application, your feedback is as always appreciated.

Download here! ( you may need to copy and paste this link in to your address bar)
http://www.newcreationrecords.co.uk/images/camsnap2.zip
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TheHive
post May 22 2007, 06:55 AM
Post #2


Advanced Member
***

Group: .script developer
Posts: 1,899
Joined: 14-July 06
Member No.: 5



QUOTE
excuse me modellin it lol ... a face for radio

lol!

QUOTE
Download here! ( you may need to copy and paste this link in to your address bar)

Thats the only way it started to download for me.

Cant really test it yet. I dont have a cam.
Does it come with a Cam. lol!

First Impressions:
Good name for program.

When installing it refers to itself as Camsnap v2.00
Attached Image


Recommend taking the hightlighted things out
Attached Image


Other recommendation within picture.
Attached Image


Cant blame you for sneaking in your picture. lol! (IMG:http://www.boot-land.net/forums/style_emoticons/default/cheers.gif)
Attached Image



Might think about adding an auto take pictures after how many secons, min, and so on.

The take a picture after ?? seconds had me thinking it was an auto take picture. but you have to press the take picture Manually before the seconds count down.


QUOTE
you simply click take picture. It will then ask you where you would like to save the jpeg image and your done.

I dont have a camera connected but I started the Start Cam and it showed blurry stuff. Took a picture but it didnt ask me where I would like to save the image.


Overall good program.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Brad G
post May 22 2007, 12:26 PM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 7
Joined: 19-May 07
From: Blackpool - UK
Member No.: 7,268


United Kingdom


Thanks TheHive

ive changed all the things you mentioned apart from taking pictures on a time loop simply because im coding that feature in to a commercial piece of software.. CamSnap Pro records video, has a motion detector built in to it, an FTP Engine to upload the images to a web server for example, and email notification .... but thats another story ( project ) (IMG:http://www.boot-land.net/forums/style_emoticons/default/thumbsup.gif)

the download above now reflects TheHives suggestions
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jaclaz
post May 22 2007, 06:35 PM
Post #4


Finder
***

Group: Advanced user
Posts: 1,185
Joined: 14-July 06
Member No.: 2


Italy


I'm failing miserably at understanding what this has to do with "Boot Development". (IMG:http://www.boot-land.net/forums/style_emoticons/default/dry.gif)

Maybe I should move the entire thread in a more appropriate location on the board, possibly here:
http://www.boot-land.net/forums/Websites-f26.html
? (IMG:http://www.boot-land.net/forums/style_emoticons/default/unsure.gif)

jaclaz
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TheHive
post May 22 2007, 06:35 PM
Post #5


Advanced Member
***

Group: .script developer
Posts: 1,899
Joined: 14-July 06
Member No.: 5



Thats looks better.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
« Next Oldest · Submit your program · Next Newest »
 

Fast ReplyReply to this topicStart new topic

Members Who Viewed Topic Today ()

 

Display Mode: Standard · Switch to: Linear+ · Switch to: Outline

Track this topic · Email this topic · Print this topic · Subscribe to this forum

RSS Lo-Fi Version Time is now: 2nd November 2007 - 11:21 PM

MKPortal ©2003-2006 mkportal.it